Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Företagsfrukost 23 februari

Tuab vill öka kunskapen om näringslivet i Torsby kommun och kommer därför tillsammans med lokala företag bjuda in till olika företagsträffar under 2017. Först ut är ett frukostmöte hos verkstadsföretaget Smidcon den 23 februari. 

INBJUDAN TILL FÖRETAGSFRUKOST

Var? Smidcons lokaler, Bergebyvägen 4 Torsby
När? Torsdag 23 februari kl. 8.00 - ca 9.00
Anmälan? Sker till tuab@torsby.se senast 21 februari. Du bjuds på en enklare frukost så ge besked om eventuella matallergier vid anmälningstillfället.

Syftet med företagstäffarna är att ge exempel på vad som produceras i form av varor och tjänster i olika branscher, visa på bredden och det goda samarbetet som på så många sätt genomsyrar näringslivet i Torsby kommun.

Vi har valt att lägga upp företagsträffarna i en så kallad företagsstafett där de arrangerande företagen själva kommer med förslag på andra företag som de vill besöka och veta mer om. Lämna över stafettpinnen till helt enkelt.

Först ut i årets företagsstafett är verkstadsföretaget SMIDCON. Ägarna Per-Olof Nilsson och Robert Jansson med personal hälsar dig varmt välkommen till sin företagsfrukost där de kommer berätta om sin företagsresa som startade för ca 2 år sedan, ge exempel på olika projekt de arbetat med samt ge en rundvandring i lokalerna.

SMIDCONS VERKSAMHET
Smidcon bedriver industriell verksamhet med särskild inriktning mot tung industri, vattenkraft, sågverksindustrin och byggstål. De utför bland annat traditionella smidesjobb, verkstadsproduktion, stålmontage, rörsvetsning och industriell service samt försäljning av stål till både privatpersoner och företag. De har på kort tid gått från 2 till 10 anställda.

Varmt välkommen!

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)