Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Företagsfrukost

Tepro Machine & Pac System bjuder in övrigt näringsliv och andra intresserade till en företagsfrukost torsdag 16 mars kl. 8.00.

Välkommen till företagsfrukost hos det lokala tillverkningsföretaget Tepro Machine & Pac System

När? torsdag 16 mars 8.00-ca 9.00.
Var? Vinkelvägen 10, Torsby.
Anmälan: Sker till tuab@torsby.se senast 13 mars. Du bjuds på en enklare frukost så meddela ev matallergi vid anmälningstillfället.

Tepro Machine & Pac System har funnits sedan 1979. Till att börja med utvecklades och tillverkades maskiner för manuell/automatisk packning av blisterpack. Efter hand började de också tillverka själva blistern, dvs. vakuumformade plastbubblor att använda som konsumentförpackningar eller inom industrin. Programmet med förpackningsmaskiner och blister breddades allt eftersom.

I mitten av 90-talet togs ett vakuumbaserat lyftverktyg fram för användning i en förpackningsprojekt. Denna typ av lyftverktyg visade sig ha många tillämpningar och har blivit ett eget verksamhetsområde. Idag är fokus främst på tillverkning av blister samt lyftverktygen Unigripper.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)