Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Följ Siristigen - och invig Siriappen

Ladda ner nya appen Siristigen och ta del av allt som finns att veta längs vägen

Söndagen den 29 september 2019 med start kl. 13 bjuder Visit Torsby och Torsby kommun in till vandring på den nya, tätortsnära, vandringsleden ”Siristigen”.

Vandringen startar i Torsby Herrgårdspark och följer leden fram till Kollsbergs Hembygdsgård, där det serveras fika med Siritårta. Vandringen går längs ledens första del och sträckan är ca 2 km; hela Sirileden sträcker sig mellan Torsby tätort och Sahlströmsgården i Utterbyn, totalt 10 km.

Turen är guidad av natur- och kulturguider och i samband med vandringen presenteras också Siristigens nya telefonapp, där vandraren hittar information om kulturella och historiska platser och platser med intressanta och vackra naturupplevelser. Appen finns på App Store och Google Play, sök ”Siristigen”.

Läs mer om vandringen på Visit Torsbys webbplats.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)