Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Energirika Torsby i bilder

En trevlig tillställning med elbilar, elbilsrally, segways och flertalet besökare när "Energirika Torsby" ägde rum vid Coop i Sysslebäck och Torsby lördagen den 22 september.

Evenemanget var ett samarbete mellan Torsby kommun, Coop, Paper Province och Näckåns Energi. Torsby kommun är en av de laddtätaste kommunerna i landet och under dagen invigdes bl.a de två senaste tillskotten av elbilsladdare. Elbilsförsäljare fanns på plats på parkeringen vid Coop i Torsby och många besökare passade på att ta sig en åktur.

I Sysslebäck var de full fart och kö till att testa segway! Långberget var även på plats och man kunde testa elcyklar.

Torsbys första elbilsrally gick också av stapeln (kanske Sveriges första?) vinnare blev kommunalråd Ann-katrin Järåsen och bästa sträcktid fick rallyföraren Pontus Tidemand med kartläsaren André Liljemark. Rallyt gick Torsby-Sysslebäck tur o retur.

Nedan följer ett axplock av bilder från lördagen. Om du har ett facebookkonto kan du också se bilder från dagen på Torsby kommuns facebooksida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Invigning av elbilsladdare i Sysslebäck

Full fart i Sysslebäck

Segerintervju med rallyåkaren Pontus Tidemand och kartläsaren Andre Liljemark som hade bästa sträcktid i elbilsrallyt. Konferencier i Torsby var rallyprofilen Tina Thörner.

Laddstolpen vid Coop i Torsby invigs av representanter från Torsby kommun, Näckåns energi och Coop

L-G en av vinnaren i vår facebooktävling (där man kunde vinna en startplats i elbilsrallyt), får lite tips av Tina Thörner innan han ger sig iväg mot Sysslebäck.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)