Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Digital dagskurs i Sysslebäck för seniorer i norra kommundelen

Torsby kommun bjuder in dig som är 65 år eller äldre och bor i Stöllet, Ambjörby, Likenäs, Sysslebäck, Bograngen och Höljes till en lärorik, inspirerande och trivsam dag.

Hur söker man efter information på internet? Hur ringer man egentligen ett videosamtal? Hur skaffar man en egen e-postadress? Och hur fungerar sociala medier? Dessa och många andra frågor kan du ställa under det lärtillfälle som arrangeras i Piltz-salen vid Samverkanskontoret i Sysslebäck onsdagen den 9 oktober.

Inbjudan riktar sig till dig som är 65 år eller äldre, bor i Stöllet, Ambjörby, Likenäs, Sysslebäck, Bograngen och Höljes och som inte deltog i eventet som hölls i Stjerneskolan i februari och mars tidigare i år. Läs mer om lärtillfället i Sysslebäck, och hur du anmäler dig.


Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)