Torsby kommun
Torsby kommun

Dags att nominera till 2017 års kulturstipendium

Konstföreningen Fri Form fick kulturstipendiet 2016 och Johan Olsson Christine Rebanes ungdomskulturstipendium samma år.

Två stipendier ska snart delas ut i Torsby kommun. Välkommen med nomineringar till Torsby kommuns Kulturstipendium och Christine Rebanes ungdomsstipendium 2017.

Kulturstipendium

Det är dags att lämna förslag eller göra en ansökan till Torsby kommuns kulturstipendium för 2017. Stipendiet delas ut till enskild, grupp eller organisation som verkat inom kulturens område.

Sänd ditt förslag

Skicka ditt förslag/ansökan till:
Torsby kommun
1. Kommunstyrlesen
685 80 Torsby

Christine Rebanes ungdomsstipendium

Stiftelsen Christine Rebanes Minnesfond delar varje år ut ett ungdomsstipendium. Syftet är att uppmuntra eller premiera ungdom för insatser eller strävaden på kulturens område. Ålder högst 30 år.

Sänd ditt förslag

Skicka ditt förslag/ansökan till:
Torsby kommun
25. Kulturavdelningen
685 80 Torsby

För båda stipendierna gäller

Kandidaten ska bo i eller ha annan anknytning till Torsby kommun.

Vi vill ha ditt undertecknade förslag/ansökan, med motivering, senast den 11 november. Stipendierna delas ut i samband med kommunfullmäktiges sammanträden den 19 december 2017.

Tidigare stipendiater

Här ser du vilka som fått stipendierna tidigare år.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: *