Torsby kommun
Torsby kommun

Bilder sökes till nästa års miljöalmanacka

Denna vackra bild pryder utsidan på 2020 års miljöalmanacka. Kommer din bild att bli med i 2021 års almanacka?

Nu kan du vara med och visa upp Torsby kommun från sin allra bästa sida. Just nu söker vi fotografer, amatörer som proffs, som vill skicka in bidrag till Miljöalmanackan 2021. Vi önskar bilder från olika miljöer, årstider och motiv.

Tänk på att bilderna behöver vara högupplösta för att fungera i tryck samt i liggande format. Stående format från framförallt mobilkameror fungerar ej.

Varje år får 25 000 hushåll i Sunne, Torsby, Hagfors och Munkfors en miljöalmanacka i sina brevlådor. Syftet med kalendern är att sprida viktig information till invånare om hur vi alla kan hjälpa till att ta hand om miljön.

Kalendern skickas ut på initiativ av SuToHaMu-kommunerna (Sunne, Torsby, Hagfors och Munkfors) som alla samarbetar inom området renhållning. Nu söker vi dig som vill att just din bild ska bli en del av Miljöalmanackan 2021.

Läs mer om hur du gör för att sända in bilder till miljöalmanackan.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)