Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Åk i skidtunneln för 100:-/dag

Nu har du chansen att till en bra penning åka i skidtunneln.

Vi erbjuder spårkort för 100:-/dag för vuxen (60:-/dag ungdom) fram till att skidtunneln stänger för säsongen 28 februari 2017. Du väljer om du vill åka ute på spåren eller inne i skidtunneln, eller både och.

I skidtunneln är det garanterat snösäkert och vinstsilla men det finns även fina spår att tillgå utomhus. Nu erbjuder vi dig ett dagskort för 100:- där du kan välja att åka inne i skidtunneln eller utomhus på sportcenterets spår, eller varför inte ta ett pass vardera?

Klicka på länken för att ta del av erbjudandet.

Fyll i formuläret som du finner när du klickat på länken och visa sedan upp svarsmeddelandet när du löser ditt spårkort i skidtunnelns reception. Välkommen!

Skidträning i grupp, start 8 februari

Häng med och träna skidteknik i grupp. Vi startar en ny omgång där första tillfället blir den 8 februari, andra tillfället den 15 februari och sista tillfället 22 februari kl. 17.30-19.00. Gruppträningen riktar sig mot både nybörjare och mer erfaren åkare.

Pris 490 kr exkl. spårkort. Minst 4, max 11 deltagare. Anmäl dig senast 5 februari.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)