Torsby kommun
Torsby kommun

Enhet

  • TUAB
  • Telefon:
  • E-post: tuab@torsby.se
  • Postadress:
  • Torsby kommun
  • 118. TUAB (Torsby Utveckling AB)
  • 685 80 Torsby
  • Besöksadress: Järnvägsgatan 9, Torsby

Person


När du kontaktar kommunen via brev eller e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen

Utbildning för företagare

Funderar du på att starta företag så kan det vara bra att gå en starta eget kurs för att vara väl förberedd inför starten. Om du redan driver företag arrangeras årligen olika seminarier, träffar och utbildningar inom affärsmannaskap runt om i Torsby kommun.

Torsby Utveckling AB arrangerar ofta företagsträffar och utbildningar i egen regi men också tillsammans med andra företagsstödjande organisationer så som Almi, Länsstyrelsen, Företagarna, Handelskammaren eller andra kommuner.

Tuabs starta eget-kurs arrangeras i samverkan med andra aktörer för att få spetskompetens inom specifika företagsfrågor. Bland andra deltar oftast representanter för Skatteverket, Länsstyrelsen och Almi, en företagsekonom, ett lokalt företag som berättar om sin företagsresa m.fl. Är du intresserad av att delta i olika seminarier och träffar så kan du klicka in dig till sidan aktiviteter för företagare som uppdateras allt eftersom nya saker planeras in, alternativt skicka en intresseanmälan till tuab@torsby.se.

Du kan också gilla Tuabs sida på Facebook och på ett lättillgängligt sätt hålla dig ajour med vad som erbjuds det lokala näringslivet i form av möten, kurser, seminarier med mera.

Välkommen att kontakta oss för mer information om kommande affärsutvecklingsträffar för företagare, se kontaktrutan ovan.

Innehållsansvarig:
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen