Torsby kommun
Torsby kommun

Webbsänd föreläsning för handlare  

Samverkanskontoret i Sysslebäck samt Torsby Infocenter

Webbsänd föreläsning i projektet Hållbar handelsutveckling i staden av Andreas Stjärnhem, Sticky Beat med tema "Ett kärleksfullt möte mellan den fysiska och digitala butiken".

Beskrivning av föreläsningen:
2018 räcker det inte med att ha en schyst Facebook-sida, ställa fram varorna på hyllorna och öppna butiksdörren för att lyckas som företag eller ha en e-butik som backup för ens ekonomiska tillvaro. Det krävs mer själ och mer digital talang än så för att engagera
kunden på djupet. Andreas Stjärnhem, Creative Director på digitala innovationsbyrån Sticky Beat, berättar om hur ditt företags DNA måste skina i en värld som är en kombination av det fysiska och det digitala. Med lärdomar från nöjesfält, gallerior och bankontor inspirerar Andreas om hur din fysiska yta kan bli något mycket mer än ytan den upptar och om hur ett smart showroom kan förflytta kunden.

Andreas Stjärnhem, Creative Director, Sticky Beat

Tid: Onsdag 18 april kl. 07.30-09.30 (vi börjar med frukost).

Anmäl dig via Tuabs webbplats senast fredag 13 april. Föreläsningen är kostnadsfri men vi tar ut 150 kr från anmälda personer som inte dyker upp.

[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.
Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: *