Torsby kommun
Torsby kommun

Enhet

Person

  • Carl Johan Magnusson
  • VA- och renhållningschef
  • Tfn: +4656016211
  • Mobil: +46706407601
  • E-post: carl.johan.magnusson@torsby.se
  • Besöksadress: Bergebyvägen 25, Torsby


När du kontaktar kommunen via brev eller e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen

Vattenmätare, installation av

Mätare installeras av kommunen och förblir kommunens egendom.

Mätarens placering

Mätarens plats ska vara godkänd av kommunen och mätaren ska skyddas mot frysning, värmepåverkan och yttre påverkan. Den ska vara lätt att nå för avläsning, kontroll och byte.

Fastighetsägaren förbereder för installationen av vattenmätaren genom att sätta upp och bekosta en mätarkonsol och kontaktar därefter kommunen som sätter upp vattenmätaren.

Här kan du läsa mer om anvisningar för vattenmätare Pdf, 178 kB, öppnas i nytt fönster. och se en ritning över hur mätare ska monteras.

Sönderfrusen vattenmätare

Om mätaren placeras så att den skadas t.ex. fryser sönder, debiteras fastighets­ägaren för en ny vattenmätare och arbetskostnad i samband med bytet.

Innehållsansvarig: Carl Johan Magnusson
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen