Torsby kommun
Torsby kommun

Möt författaren och maratonlöparen Fredrik Svanfeldt

Torsby bibliotek, Fabriksgatan 2

Måndag 25 mars 2019 kl. 18.30

Så förbättrar du dig som löpare.

Författaren och föreläsaren Fredrik Svanfeldt ger ett inspirerande föredrag om både löpning och sina romaner.

Fredrik har en bakgrund som maratonlöpare på elitnivå och har bland annat kommit på trettonde plats i Stockholm Marathon. 2017 debuterade han med romanen Dömd att springa och är nu aktuell med sin andra roman, Fri att springa.

Fredrik Svanfeldt kommer att prata om sina böcker, bland annat hur han fick idén till att låta huvudpersonen börja med en löpsatsning i ett fängelse.

Han kommer även hålla ett inspirerande föredrag om hur man når sina träningsmål och hur man förbättrar sig som löpare, baserat på sin egen erfarenhet av att gå från motionslöpare till elitlöpare i fyrtioårsåldern. Det är något som alla som tränar, oavsett nivå, kan ta till sig och handlar om att hitta sina egna drivkrafter och mål.

Givetvis berättar han om sina erfarenheter från utländska maratonlopp och vilka han tyckte var roligast att springa.

Fri entré.

Läs mer om Fredrik på hans hemsida.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)