Logotyp - torsby.se
Logotyp - Torsby kommuns vapensköld

Ett storslaget äventyr för hela familjen

Torsby Badet from Torsby kommun on Vimeo.

TorsbyBadet har hyllats för sin vackra interiör, sin höga mysfaktor, sitt varma vatten och sitt gemyt.
Här finns anläggningen där du garanterat inte behöver sitta och huttra med en handduk över axlarna. Lufttemperaturen är cirka 32 grader och vattnet 30 grader.
Frikostiga öppettider sju dagar i veckan under högsäsong, vuxensim i stämningsfull belysning och en morgonfrukost som inte behöver skämmas för sig; där har du några starka argument för att göra som många av våra långväga gäster.
En tur till TorsbyBadet ska du inte behöva ångra.

TorsbyBadet ligger i anslutning till Björnevi idrottsplats och Valbergets Friluftsområde vid den västra delen av Stjernehallen. Anläggningen inrymmer även fritidskontor, samt kontor för Friskvården i Värmland.
I anläggningen finns även kiropraktor, samt Kroppsterapin där man kan boka tider för massage, ansiktsbehandlingar m.m.
Simlandskapet innehåller en 25 meters bassäng med 4 simbanor. En trivseldel med virvelgrotta, sittbänk med bubbeleffekt, champagne-bubbel samt en strandliknande del med handikappramp. En utanpåliggande vattenrutschbana som är 60 meter lång, med 3 stycken "fartgupp" och en fallhöjd på 7 meter. Plaskbassäng för de minsta samt en varmvattenbassäng med höj- och sänkbar botten, för simundervisning, babysim samt rehabilitering och behandling. Anläggningen har en relaxavdelning med gemensam bastu, bubbelpool och avkopplingsmöjligheter med TV och musikanläggning.På övre våningen, bredvid relaxavdelningen finns separat herr- och dambastu. I anläggningen finns även Sportlife Gym, ett toppmodernt gym med maskiner anpassade för alla åldrar. Ett solarium, med den modernaste solnings-teknologin, finns för den som vill bättra på solbrännan.
Andra öppettider förekommer under storhelger, sportlov, höstlov, samt sommarperioden. Du hittar information om dessa här när det är dags.

Sportlife Gym

På TorsbyBadet finns ett toppmodern gym för alla åldrar. Lägg märke till att gymmet har generösare öppettider än badanläggningen och lämpar sig för alla, såväl otränade som atleter.
Priser
Dagkort 10 ggr Årskort      
Vuxen 60 kr 540 kr 1200 kr      
Ungdom 7-17 år 40 kr 360 kr 800 kr      
Barn 2-6 år 30 kr 270 kr 600 kr      
Barn 0-1 år Gratis Gratis Gratis      
Pensionär 40 kr 360 kr 800 kr      
Sportlife gym Helår 2628 kr Helår autogiro 219 kr/mån Halvår 1790 kr Halvår autogiro 298 kr/mån 3 mån. 1090 kr  

OBS! OBS!
Fr o m tisdag den 1 juli 2014 krävs det hänglås för att låsa skåpen i omklädningsrummen. Man kan ta med eget hänglås eller köpa hänglås i receptionen till en kostnad av 30 kr.

Relaxavdelningen: 20kr / pers / tim från 7 år (7-17 år i målsmans sällskap).               
Hyra 2 tim som sammanfaller med badets öppettider = 800kr, övrig tid = 1000kr + badavgift (årskort gäller ej efter stängning).
Simhallen:
Hyra 2 tim efter badets öppettider = 1000kr + badavgift (årskort gäller ej efter stängning).

Ansvarig för sidans information är Peter Jonsson
Sidan uppdaterades den 2 juli 2014 av Annelie Lindberg
TorsbyBadet har något för alla åldrar

TorsbyBadet har något för alla åldrar

Simskola på TorsbyBadet.

Simskola på TorsbyBadet.

TorsbyBadet - ett riktigt vattenland.

TorsbyBadet - ett riktigt vattenland.