Logotyp - torsby.se
Logotyp - Torsby kommuns vapensköld
Badande barn

Sysslebäcksbadet


Sysslebäcks Bad & Fritid är ett aktivitetscentrum beläget i Sysslebäck i norra Värmland. I naturskön miljö och moderna lokaler ges fina möjligheter till träning, bad, relax och skön avkoppling för alla. Här finns förutsättningarna för både ett aktivt liv och en skön avkoppling.

Bad och relax

I bad- och relaxavdelningen kan du träna eller koppla av. Du är också välkommen att göra ett hälsosamt besök i bastun och bubbelpoolen. Här finns solarium för dig som vill förbättra din solbränna.

I anslutning till Sysslebäcksbadet finns idrottshallen GA-hallen» och sportlifelänk till annan webbplats gym.  

Nu finns vi även på facebook. Följ och gilla oss på www.facebook.com/sysslebacksbadetlänk till annan webbplats

 Nu är vattengymnastiken och TRX-ripen igång!

Måndagar 19.30 och onsdagar 14.00 med är det vattengymnastik.

På tisdagar 18.30 och torsdagar 18.00 är det en grupp TRX-rip i GA-hallen och den andra gruppen är på måndagar 18.00 och fredagar 8.00. Välkomna med frågor och anmälan.

Vattenlekis.

Vecka 43 med start onsdag 22/10 kommer vi att med lek och övningar sträva mot vattenvana barn. En grupp 2-3 åringar och en med 4-5 åringar. Tid meddelas när vi vet hur grupperna blir. För ett barn med vuxen kostar det 600 kr för 8 gånger, syskonrabatt. Välkomna med frågor och anmälan.


Stängt för renovering.

Måndagen 6 oktober till och med onsdagen 15 oktober kommer badet att vara stängt för renovering.Välkomna tillbaka torsdagen 16 oktober.

Logotype
Ansvarig för sidans information är Jan Karlstam
Sidan uppdaterades den 17 september 2014 av Ann-Sofie Sätherberg
Karta över Sysslebäck
Lek i bassängen